LOMALOMA

Korona muutti matkustaminen ja lomailun kertarysäyksellä

Lomaloma syntyi ajatuksesta auttaa ihmisiä, jotka ovat jumissa kodeissaan ja yrityksiä, jotka ovat vaikeuksissa muuttuneen matkailun takia.


Tajusimme, että upeita lomailuun sopivia kohteita on valtavasti, mutta meillä ei ole pääsyä niihin. Ihmiset eivät tavoita toisiaan. Kyllästyimme vaikeasti saavutettavien kohteiden etsintään sekä halusimme luoda systeemin, joka mahdollistaa lomailun muuttuneessa maailmassa juuri sinun tarpeittesi mukaan (sekä edullisesti, tai parhaassa tapauksessa ilman rahaa).

dominik-reallife-TueNuRlbHYI-unsplash.jp
 
loma_loma.png

LOMALOMA-SOVELLUS

Yhteisölle maksuton sovellus julkaistaan kesällä 2021

Kehitämme myös yhteisöalustaa, jonka avulla lomalaisen ja vuorakohteen omistajan on vielä helpompi löytää toisensa. Sovellus on käytettävissä kesällä 2021 ja se on maksuton Lomaloman jäsenille.

Lue lisää
 

LOMALOMA-SOVELLUS

Tulossa kesällä 2021

Olemme kehittämässä sovellusta, joka helpotaa Lomalaisen arkea. Olit sitten vuokraamassa lomakohdetta, myymässä, ostamassa tai kokemassa jotain uutta, kohtaat sovelluksen avulla palveluntarjoajan sinulle sopivana aikana. Nopeasti, suoraan ja ilman turhia välikäsiä.

Sovellus tunnistaa palvelussa olevat ihmiset 50 metrin säteellä, ja voit turvallisin mielin lähteä lomalle uusiin paikkoihin.

Sovellus palkitsee yhteisön aktiiviset ja hyvät jäsenet ja voit ansaita maksuttomia lomaöitä, siivouksesta alennuksia tai saada lomailijan herkkukorin vain käyttämällä sovellusta. Sovelluksen ensimmäinen versio julkaistaan kesällä 2021.

 
Image by Greg Rosenke

VUOKRAA
ETSI KOHDE
MYY
OSTA
KOE ELÄMYS

Autamme digitalisaation ja toimivan yhteisön avulla